معرفی شهرهای امارات متحده عربی

معرفی شهرهای امارات متحده عربی

امارات متحده عربی از ۷ شهر تشکیل شده است. بزرگ‌ترین و وسیع‌ترین شهر از شهرهای امارات، ابوظبی است که پایتخت این کشور است. کشور امارات متحده عربی در کنار خلیج فارس و در آسیا قرار دارد. شهرهای مهم امارات شامل هفت شهر می‌شوند که در این مقاله به بررسی آن‌ها از نظر جمعیت، وضعیت اقتصادی، گردشگری و... می‌پردازیم. با ما در معرفی شهرهای امارات متحده عربی همراه باشید.

شهرهای امارات متحده عربی

  • ابوظبی
  • دبی
  • شارجه
  • عجمان
  • ام‌القیوین
  • راس الخیمه
  • فجیره

مقاله پيشنهادی: بهترین جاهای دیدنی امارات – جاهای دیدنی شارجه تا دبی و ابوظبی

 ابوظبی از بزرگ‌ترین شهرهای امارات

شهر ابوظبی در امارات متحده عربی، بزرگ‌ترین شهر است و حدود ۸۴% کشور امارات را تشکیل می‌دهد. ابوظبی ۲۰۰ جزیره و خط ساحلی بسیار طولانی دارد. مساحت ابوظبی نیز ۶۷.۳۴۰ کیلومتر مربع و طول خط ساحلی آن ۷۰۰ کیلومتر است. ابوظبی که از شهرهای مهم امارات است از سال ۱۹۷۰ پایتخت فدرالی امارات متحده عربی محسوب می‌شود.

ابوظبی امارات

منبع: gokite

جمعیت ابوظبی

جمعیت اکثر شهرهای امارات را خارجی‌ها و اتباع غیر اماراتی تشکیل داده‌اند و ابوظبی نیز این قاعده مستثنی نیست. شهر ابوظبی که پایتخت امارات است حدود ۳ میلیون نفر جمعیت دارد و حدود ۸۱% جمعیت آن افراد غیر اماراتی هستند و تنها حدود ۵۵۰ هزار نفر از آن‌ها را اماراتی‌ها تشکیل می‌دهند.

موقعیت جغرافیایی ابوظبی

شهر ابوظبی از مهم‌ترین شهرهای امارات است که در کنار خلیج فارس قرار دارد و از سمت جنوب و غرب با عربستان سعودی و از طرف شرق با عمان و از طرف شمال شرق نیز با دبی همسایه است. همچنین این شهر از ۳ منطقه ابوظبی، العین (در قسمت غربی) و الظفره تشکیل شده است. شهر الظفره نیز که یکی از شهرستان‌های ابوظبی محسوب می‌شود از ۷ شهرستان دیگر تشکیل شده است. کوهستان حیفت نیز در قسمت غربی امارات قرار دارد و مرتفع‌ترین قله کشور نیز در این کوهستان با ارتفاع ۱۲۴۰ متر واقع شده است.

وضعیت اقتصادی ابوظبی

یکی از دلایلی که ابوظبی از شهرهای مهم امارات است، وضعیت اقتصادی آن است. جالب است که بدانید قبل از سال‌های ۱۹۵۸ میلادی، بیشتر درآمد ابوظبی از صادرات مروارید به کشورهای دیگر بود اما با گذشت چندین دهه و کشف نفت، عمده‌ترین درآمد ابوظبی با فروش نفت به دست می‌آید. البته ابوظبی تنها به تولید و فروش نفت اکتفا نکرده و در حال تبدیل شدن به بزرگ‌ترین تولید کننده انرژی خورشیدی در دنیا است.

ابوظبی امارات

منبع: Instagram

نحوه حکومت در ابوظبی

حکومت در ابوظبی نیز مانند سایر شهرهای امارات است و حاکم آن نیز محمد بن زاید بن سلطان آل نهیان است که از خاندانی مهم از قبیله بنی یاس در امارات آمده است. همان‌گونه که می‌دانید کشور امارات دارای چند شهر مهم است که در هرکدام حکومت و حاکم خودش را دارد و آن‌ها با هم در طی یک اتحاد، یک کشور را از چندین سال گذشته تشکیل داده‌اند.

ویژگی‌های گردشگری ابوظبی

ابوظبی در زمینه گردشگری به پای دبی نمی‌رسد اما در سطح جهان حرفی برای گفتن دارد و مسابقات بین‌المللی زیادی در این شهر برگزار می‌شوند. ابوظبی جز مهم‌ترین شهرهای امارات در زمینه فرهنگی است و موزه‌هایی مانند لوور ابوظبی و... در این شهر قرار دارند.

ابوظبی امارات

منبع: Instagram

دبی از مهم‌ترین شهرهای امارات

دبی پس از ابوظبی دومین شهر بزرگ امارات است و دارای ۴.۱۱۴ کیلومتر مربع مساحت است. شهر دبی نسبت به امارات وسعت زیادی ندارد و فقط ۵ درصد امارات را تشکیل می‌دهد؛ اما با همین وسعت کم نیز یکی از مهم‌ترین شهرهای امارات شده است. البته دبی نام‌های دیگری مانند مروارید خلیج و جواهر جهانی نیز دارد که به دلیل آثار تاریخی که در آن وجود دارد به این نام‌ها نیز مشهور شده است.

دبی امارات

منبع: bam

جمعیت شهر دبی

شهر دبی حدوداً دارای ۳.۵ میلیون نفر جمعیت است و بیشتر جمعیت این شهر خارجی‌ها و اتباع غیر اماراتی هستند.

موقعیت جغرافیایی دبی

موقعیت جغرافیایی دبی نزدیک به خلیج فارس است و این شهر در قسمت جنوب غربی این خلیج و در قسمت شرقی عربستان قرار دارد. همچنین این شهر از جنوب و شمال به ترتیب با ابوظبی و شارجه همسایه است. جالب‌تر این است که بدانید دبی از بخش جنوب شرقی نیز با عمان مرز مشترک دارد. دبی به دلیل موقعیت جغرافیایی و مرزهای مشترک زیادی که با کشورها و شهرهای مختلف دارد، به یکی از مهم‌ترین شهرهای امارات تبدیل شده است.

ارتفاع این شهر نسبت به سطح دریا نیز خیلی زیاد نیست و چیزی در حدود ۱۶ متر است. دبی به دو بخش دیره در شمال دبی و بور در جنوب دبی تقسیم شده است که این دو منطقه را یک رودخانه باستانی و کهن از یکدیگر جدا می‌کند. اما در دبی امروزی و طبق تقسیمات جدید، این شهر دارای ۱۴ منطقه گوناگون است. همچنین از جاذبه‌های طبیعی این شهر می‌توان به خط ساحلی طولانی در خلیج فارس، جنگل حرا و بیابان‌ها اشاره کرد.

مقاله پيشنهادی: نقشه دبی در امارات و جهان + با کیفیت

وضعیت اقتصادی دبی

شهر دبی که از شهرهای مهم امارات محسوب می‌شود، از گذشته‌های دور یکی از اصلی‌ترین مراکز برای تجارت دریایی و ماهیگیری بود اما بعد سال‌ها در قرن بیستم با کشف نفت، شهر دبی و وضعیت اقتصادی آن دچار تغییرات زیاد و مثبتی شد. از سال ۱۹۶۹ دبی به سایر کشورها جهان نفت صادر می‌کند و همین امر به دبی کمک کرد تا بتواند طی مدت زمان بسیار کوتاهی تغییرات و پیشرفت‌های زیادی را تجربه کند.

پس از گذشت چند دهه و باوجوداینکه درآمد دبی از فروش نفت بسیار زیاد بود، حاکمیت دبی تصمیم گرفت تا بر گردشگری سرمایه گذاری کند و دبی را به یکی از قطب‌های مهم گردشگری جهان تبدیل کند. به همین ترتیب نیز بعد گذشت چند سال درآمد دبی تنها متکی به نفت نیست و از طریق گردشگری نیز درآمد زیادی به دست می‌آورد. جالب است که بدانید به دبی لقب شهر طلا را داده‌اند زیرا تجارت طلا در چند دهه گذشته در دبی افزایش و رونق چشمگیری داشته است.

لیست قیمت اجاره خودرو در دبی

نحوه حکومت در دبی

در سال‌ها ۱۸۳۳ میلادی حدود ۸۰۰ نفر از یک خاندان عرب به نام خاندان آل مکتوم برای اولین بار در نزدیکی نهری که در دبی قرار دارد ساکن شدند و شهر دبی را تأسیس کردند. از همان دهه ۱۹ میلادی تا کنون حاکمیت دبی برعهده خاندان آل مکتوم است. از سال ۲۰۰۶ تا کنون شیخ محمد ابن راشد آل مکتوم حاکم این شهر است و این فرد علاوه بر حاکمیت دبی، معاون رئیس جمهور امارات و نخست‌وزیر نیز است.

دبی امارات

منبع: Instagram

گردشگری در دبی

شهر دبی از شهرهای مهم امارات در زمینه گردشگری محسوب می‌شود و حتی در سطح جهان نیز حرف اول را می‌زند. تمام نیازهای گردشگران از جمله هتل‌های لوکس و درجه یک، مراکز خرید بزرگ و متنوع، رستوران‌های بین‌المللی، مکان‌های گردشگری و تفریحی و... در این شهر برآورده شده است.

دبی امارات

منبع: Instagram

البته یکی دیگر از دلایل سفر زیاد گردشگران به دبی برگزاری مسابقات بین‌المللی در ۲۰ سال گذشته است. پیشنهاد می‌کنم در سفر خود به دبی حتما از بهترین مراکز خرید دبی دیدن کنید.

شارجه از شهرهای امارات

سومین شهر بزرگ میان شهرهای امارات، شارجه است که وسعت حدود ۲.۵۹۰ کیلومتر مربعی دارد. شهر شارجه در امارات به گونه‌ای پایتخت فرهنگی این کشور است و حدود ۳% از کشور امارات را تشکیل می‌دهد.

شارجه امارات

منبع: odysseyrecruitment

جمعیت شارجه

شهر شارجه حدود ۱.۸ میلیون نفر جمعیت دارد که بیش از ۸۰ درصد آن‌ها را خارجی‌ها و اتباع غیر اماراتی تشکیل می‌دهند. همچنین نکته دیگر این است که بیشتر جمعیت این شهر از بانوان تشکیل شده است.

موقعیت جغرافیایی شارجه

یکی از دلایل مشهوریت شارجه میان شهرهای امارات این است که موقعیت جغرافیایی بسیار خوب و منحصر به فردی دارد. شهر شارجه تنها شهر از میان شهرهای امارات متحده عربی است که به دو دریا راه دارد. شارجه از طرف شرق با دریای عمان و از طرق غرب با خلیج فارس خط ساحلی دارد. خط ساحلی شارجه با دریای عمان و خلیج فارس به ترتیب ۸۰ و ۲۰ کیلومتر است. بیشتر قسمت‌های شهر شارجه از بیابان تشکیل شده است اما شما می‌توانید در این شهر نیز مناظر طبیعی زیبا و سواحل متعددی را مشاهده کنید. این شهر ۵ شهرستان دیگر نیز دارد.

وضعیت اقتصادی در شارجه

شارجه نیز مانند سایر شهرهای امارات درآمد از نفت دارد اما عمده درآمد این شهر از تجارت‌های غیرنفتی و صادرات محصولات مختلف است.

شارجه امارات

منبع: Instagram

نحوه حکومت در شارجه

قدیمی‌ترین شهر امارات متحده عربی شارجه است و خاندانی به نام آل قاسمی از سال ۱۶۰۰ میلادی حکومت آن را در دست دارند. هم اکنون نیز حاکم این شهر قدیمی شخصی به نام دکتر سلطان ابن محمد آل قاسمی است.

گردشگری شارجه

از آن جایی که شارجه یکی از قدیمی‌ترین شهرهای امارات است، میراث تاریخی و فرهنگی بسیاری نیز دارد. شهرت این شهر بیشتر به دلیل مناطق تاریخی و مناطق گردشگری است که در آن وجود دارد.

شارجه امارات

منبع: Instagram

عجمان از شهرهای امارات متحده عربی

کوچک‌ترین شهر از شهرهای امارات، عجمان است. عجمان ۰.۳% از وسعت امارات را دربرگرفته و ۲۵۹ کیلومتر مربع مساحت دارد. عجمان امروزه به یک شهر نسبتاً مدرن و پیشرفته تبدیل شده است اما همچنان به دلیل مکان‌های تاریخی و دیدنی مورد توجه توریست‌ها قرار می‌گیرد.

عجمان امارات

منبع: megsblogged

جمعیت عجمان

جمعیت شهر عجمان به دلیل مساحت کمی که دارد زیاد نیست و چیزی در حدود ۵۰۰.۰۰۰ نفر جمعیت دارد. جالب است که بدانید در عجمان تعداد مردان نسبت به زنان بیشتر است و به ازای هر ۱۰ زن، ۱۸ مرد در این شهر زندگی می‌کند.

موقعیت جغرافیایی عجمان

این شهر در امتداد خلیج فارس قرار دارد و طول ساحل آن نیز به ۱۶ کیلومتر می‌رسد. همچنین عجمان با ام‌القیوین و شارجه همسایه است.

وضعیت اقتصادی در عجمان

عجمان هم مانند سایر شهرهای مهم امارات درآمد زیادی از نفت دارد اما درآمد این شهر تنها به صادرات و فروش نفت محدود نمی‌شود. یکی دیگر از عمده‌ترین درآمدهای مردم عجمان از ساخت و ساز است که حدود بیش از ۳۰% درآمد عجمان را تشکیل می‌دهد.

عجمان امارات

منبع: Instagram

نحوه حکومت در عجمان

اولین افرادی که در عجمان از سال ۱۷۷۵ میلادی ساکن شدند، قبیله‌ای بنام النعیمی بودند. این شهر از سال ۱۸۲۰ مستقل شد و حاکم آن نیز شخصی از قبیله النعیمی به نام شیخ حمید ابن راشد النعیمی است که از سال ۱۹۸۱ بر این شهر حکومت می‌کند. این حاکم دهمین حاکم عجمان است و حدود ۴۰ سال است که بر این شهر حکومت می‌کند.

گردشگری عجمان

با اینکه عجمان شهری کوچک است اما همچنان جز شهرهای مهم امارات در زمینه گردشگری محسوب می‌شود. اولین جاذبه‌ای که نظر هر توریستی را در این شهر به خود جلب می‌کند قلعه‌ای باستانی به اسم عجمان است که قدمت آن به قرن ۱۸ برمی‌گردد.

عجمان امارات

منبع: Instagram

این بنا در طول این چند قرن بارها مورد بازسازی قرار گرفته است و هم اکنون به موزه تبدیل شده است تا همه علاقه‌مندان بتوانند از آن بازدید کنند.

در این موزه زیبا در عجمان، آثار باستانی و صنایع دستی مردم بومی نگهداری می‌شود. البته عجمان مکان‌های باستانی و دیدنی دیگری مانند قلعه مسفوت، قلعه سرخ و... نیز دارد. همچنین به غیر از مکان‌های باستانی، سواحل خلیجی این شهر نیز می‌تواند هر توریستی را به سمت خود جذب کند.

ام‌القیوین از شهرهای امارات

ام‌القیوین بعد از عجمان کوچک‌ترین شهر در میان شهرهای امارات است و فقط ۷۲۰ کیلومتر مساحت دارد. این شهر ۱% از مساحت کشور امارات را دربرگرفته است. تفاوتی که ام‌القیوین با سایر شهرهای امارات دارد این است که شهرت کمتری در سطح جهانی و حتی بین خود اماراتی‌ها دارد.

ام‌القیوین

منبع: capereed

جمعیت ام‌القیوین

جمعیت شهر ام‌القیوین بسیار کم است و می‌توان گفت این شهر با جمعیت حدوداً ۴۹.۰۰۰ نفر، کم‌جمعیت‌ترین شهر امارات است که بیشتر از دو سوم این جمعیت را خارجی‌ها تشکیل داده‌اند.

موقعیت جغرافیایی ام‌القیوین

شهر ام‌القیوین بین دو شهر دیگر امارات یعنی شارجه و راس الخیمه واقع شده است. این شهر از سمت جنوب غربی و شمال شرقی به ترتیب با شارجه و راس الخیمه همسایه است.

وضعیت اقتصادی در ام‌القیوین

برخلاف سایر شهرهای امارات، عمده درآمد مردم ساکن ام‌القیوین از دریا و ماهیگیری است. البته برخی از ساکنین این شهر کار پرورش طیور نیز انجام می‌دهند و در واقع نیاز کل امارات به طیور و لبنیات از طریق این شهر تأمین می‌شود. با این حال حاکم این شهر برنامه‌های ویژه‌ای برای پیشرفت آن در نظر دارد؛ به گونه‌ای که قرار است ام‌القیوین تا ۱۰ سال آینده به پایتخت اقتصاد آبی امارات مبدل شود.

نحوه حکومت در ام‌القیوین

در سال‌های گذشته خاندانی به نام آل مولا به علت کمبود آب به منطقه ام‌القیوین مهاجرت کردند و حاکمیت بر این شهر را آغاز کردند. امروزه حاکم شهر ام‌القیوین شخصی به نام شیخ سعود ابن راشد آل مولا است که از سال ۲۰۰۹ بر این منطقه حکومت می‌کند.

گردشگری ام‌القیوین

گردشگری در ام‌القیوین نسبتاً ضعیف‌تر از سایر شهرهای امارات است. با اینکه سواحل زیبا و جزایر متعددی در این شهر وجود دارد اما شما رونق گردشگری را در این شهر مشاهده نمی‌کنید. البته طی ۲۰ سال گذشته با تلاش‌های حاکم این شهر تغییراتی در وضعیت گردشگری و  خدمات توریستی ایجاد شده است که می‌تواند در آینده وضعیت گردشگری این شهر را دچار دگرگونی‌های اساسی کند. یکی از این تغییرات ساخت بزرگ‌ترین پارک ابی کشور امارات در این شهر است که دریم لند نام دارد و امروزه نیز توریست‌های زیادی برای تجربه این پارک ابی به شهر ام‌القیوین سفر می‌کنند.

راس الخیمه از شهرهای امارات

راس الخیمه به گونه‌ای کهن‌ترین شهر امارات متحده عربی است که سکونت انسان‌ها و وجود تمدن در آن به ۷.۰۰۰ سال گذشته برمی‌گردد. این منطقه قدمت زیادی دارد و از قرون ۱۳ و ۱۴ میلادی به وجود آمده است. راس الخیمه دارای مساحت حدود ۱۶۸۴ کیلومتر مربعی است و چهارمین شهر بزرگ امارات محسوب می‌شود.

علاوه بر این بند راس الخیمه در تمام زمان‌ها و دوره‌ها یک بندر پررونق بوده و محل اصلی تجارت در خلیج فارس محسوب می‌شود. همچنین این منطقه به دلیل باستانی و کهن بودن دارای آثار باستانی بسیار زیادی است که تابه‌حال بیش از ۱۰۰۰ عدد آن‌ها در یونسکو ثبت شده‌اند.

راس الخیمه

منبع: lwcholidays

جمعیت راس الخیمه

جمعیت راس الخیمه حدود ۳۵۰.۰۰۰ نفر است و تنها یک سوم از آن‌ها اماراتی‌ها هستند و بقیه جمعیت این شهر اتباع خارجی غیر اماراتی هستند.

موقعیت جغرافیایی راس الخیمه

راس الخیمه شمالی‌ترین شهر در امارات متحده عربی است و مرزهای مشترک با شهرهای ام‌القیوین، شارجه و فجیره و کشور عمان دارد. این شهر نیز مانند دبی توسط یک رود به دو قسمت تقسیم شده است که به یک بخش آن شهر قدیمی غربی و به بخش دیگر شهر آل نخیل شرقی گفته می‌شود. به طور کلی موقعیت جغرافیایی این شهر بسیار خوب و حساس است زیرا در نزدیکی خلیج فارس و تنگه هرمز قرار دارد.

وضعیت اقتصادی در راس الخیمه

راس الخیمه به دلیل زیر ساخت‌هایی که برای آن برنامه‌ریزی‌شده است، یکی از بزرگ‌ترین و بهترین قطب‌های تولیدی در کشور امارات است. این شهر به دلیل ساختار صنعتی و در نظر گرفتن مناطق آزاد توسط دولتمردان به یکی از مکان‌های خوب برای سرمایه گذاری خارجی‌ها تبدیل شده است. بسیاری از کارخانه‌های عظیم و مهم کشور امارات مانند کارخانه سرامیک‌سازی RAK در این شهر قرار دارند.

نحوه حکومت در راس الخیمه

خاندانی که بر راس الخیمه حکومت می‌کند، یکی از بزرگان دریانوردی خلیج فارس در گذشته‌های دور بوده است. نام این خاندان القواسم یا همان القاسمی است. هم اکنون نیز شیخ ابن صقر القاسمی از سال ۲۰۱۰ میلادی بر این شهر حکومت می‌کند.

گردشگری راس الخیمه

راس الخیمه از آن دسته شهرهایی است که دارای جاذبه‌های گردشگری زیادی است اما کمتر مورد توجه توریست‌ها قرار گرفته. البته با گذشت سال‌ها وضعیت گردشگری و توریستی این منطقه بسیار بهتر شده است. طولانی‌ترین زیپ لاین دنیا که در گینس نیز ثبت شده است زیپ لاین کوه جیس نام دارد که در این شهر واقع شده است. از دیگر مناطق گردشگری این شهر می‌توان به دریاچه‌ها، جنگل حرا، تپه‌های شنی و... اشاره کرد.

فجیره از شهرهای امارات متحده عربی

آخرین شهر از شهرهای هفت‌گانه امارات متحده عربی، فجیره است که برخلاف سایر شهرهای امارات هیچ مرزی با خلیج فارس ندارد و در قسمت شرقی امارات متحده عربی و در کنار دریای عمان قرار دارد. ساحل این شهر در دریای عمان طول ۷۰ کیلومتری دارد. شهر فجیره مساحتی حدود ۱۴۵۰ کیلومتر مربع دارد.

فجیره امارات

منبع: getyourguide

جمعیت فجیره

جمعیت فجیره را بیشتر اتباع خارجی تشکیل داده‌اند و تنها ۲۵ درصد جمعیت ۲۵۶.۰۰۰ نفری این شهر از افراد اصیل اماراتی هستند.

موقعیت جغرافیایی فجیره

شهر فجیره با دو مورد از شهرهای مهم امارات یعنی شارجه و راس الخیمه همسایه است و از بخش شمالی نیز با عمان مرز مشترک دارد.

وضعیت اقتصادی در فجیره

بیشتر درآمد مردم شهر فجیره برخلاف سایر شهرهای امارات از ماهیگیری و کشاورزی است. به طور کلی فجیره موقعیت بسیار مهمی برای امارات دارد و دلیل آن نیز دسترسی این شهر به اقیانوس هند است. این شهر امکان دسترسی به مسیرهای کشتی‌رانی بین‌المللی را به امارات متحده عربی می‌دهد و همین نیز سبب رونق این شهر شده است. با برنامه‌هایی که دولت امارات متحده عربی و حاکمیت این شهر در پیش دارند، در چند دهه آینده این شهر به یکی از مهم‌ترین و استراتژیک‌ترین بندرهای جهان تبدیل خواهد شد.

نحوه حکومت در فجیره

در اویل دهه ۱۹ میلادی شخصی به نام شیخ محمد ابن مطر قلعه‌ای در این شهر ساخت. این فرد از قبیله الشرقی بود و هم اکنون نیز حاکم فجیره از این قبیله است و شیخ محمد ابن شرقی نام دارد.

گردشگری فجیره

شهر فجیره دارای مناطق گردشگری و طبیعی بسیاری مانند آبشارها و سواحل زیباست. علاوه بر این یکی دیگر از مکان‌ها طبیعی این شهر که توریست‌ها را به خود جذب می‌کند، چشمه‌های آب سرد و گرم است. همچنین این شهر هم دلیل آب و هوای بهتر و معتدل‌تری که نسبت به سایر شهرهای امارات دارد، پتانسیل جذب گردشگر برای تمام فصول سال را دارد.

زیباترین شهرهای امارات

  • بندر جبل علی
  • ربع ‌الخالی
  • فجیره
  • دبی
  • ابوظبی
  • شارجه
  • العین
  • عجمان
  • رأس‌الخیمه
  • ام القوین
  • کلبا
  • ذید
  • دیبا الحسن
  • خورفکان

فاصله شهرهای مهم امارات از دبی

نام شهرفاصله از دبی
ابوظبی

۱۳۹ کیلومتر

شارجه

۲۹ کیلومتر

عجمان

۴۱ کیلومتر

ام القیوین

۷۹ کیلومتر

راس الخیمه

۱۱۹ کیلومتر

فجیره

۱۲۰ کیلومتر

در نهایت

شهرهای امارات زیادند اما این کشور از ۷ شهر مهم تشکیل شده است که هر کدام حاکمیت جداگانه‌ای دارند. تمامی شهرهای امارات متحده عربی قدمتی حداقل ۲۰۰ساله دارند. این کشور مجموعاً ۸۳.۶۰۰ کیلومتر مربع مساحت دارد که بیشتر آن را شهر ابوظبی در برمی‌گیرد. در این مقاله به بررسی جنبه‌های مختلف شهرهای مهم امارات پرداختیم و آن‌ها را جوانب مختلف مانند جمعیت، موقعیت جغرافیایی، وضعیت اقتصادی، نحوه حکومت و گردشگری بررسی کردیم.

سؤالات متداول

در ادامه به برخی از پرسش‌های پرتکرار شما در باره شهرهای امارات پاسخ می‌دهیم.

پرجمعیت‌ترین شهر امارات کدام است؟

دبی با حدود ۳.۵ میلیون نفر جمعیت، پرجمعیت‌ترین شهر امارات متحده عربی است.

بزرگ‌ترین شهر امارات از نظر وسعت کدام شهر است؟

بزرگ‌ترین شهر امارات از نظر وسعت کدام شهر ابوظبی است که حدود ۸۰ درصد خاک این کشور را دربرگرفته است.

دلیل اصلی محبوبیت زیاد دبی نسبت به سایر شهرهای امارات چیست؟

دلیل اصلی محبوبیت زیاد دبی نسبت به سایر شهرهای امارات، معماری مدرن و زندگی پیشرفته در این شهر است.

کم‌جمعیت‌ترین و کوچک‌ترین شهرهای امارات متحده عربی کدام‌اند؟

کم‌جمعیت‌ترین شهر امارات ام‌القیوین و کوچک‌ترین شهر امارات، عجمان است.

(5.00)
:
نظر خود را بنویسید
نظرات
نام کامل : هستی | تاریخ : یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ۱۳:۱۸

کدوم شهرهای امارات از نظر گردشگری و تفریح بهترن برای سفر؟

نام کامل : سهیلا دوست صفت | تاریخ : یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ۱۱:۰۱

سلام. اکثر شهرهای امارات متحده عربی از نظر گردشگری قوی هستند اما دبی و ابوظبی دو قطب گردشگری در سطح جهان محسوب می‌شوند.