قوانین دبی برای افرادی که برای بار اول به این کشور سفر یا مهاجرت میکنند، کمی سختگیرانه به نظر میرسد. اما همین قوانین دبی برای توریستها و مردم عادی دبی، سبب شده است که دبی به شهری امن و ساکت تبدیل شود. اگر پیش از سفرتان به دبی، با قوانین این شهر آشنا نباشید و به صورت غیرعمد یکی از این جرمها را انجام دهید، دردسر و مجازات زیادی برای شما ایجاد میشود. پس در این مقاله همراه من باشید تا شما را با قوانین دبی آشنا کنم.
کارهایی که نباید در دبی انجام بدهید
- قوانین دست چپ در دبی
- قوانین رانندگی در دبی
- انجام کارهای خصوصی در جامعه دبی
- قوانین پوشش در دبی
- بیاحترامی به بانوان در دبی
- فحاشی در دبی
- عکس گرفتن بدون اجازه در دبی
- حمل داروهای روزمره در دبی
- غذا خوردن در ماه رمضان در دبی
- به همراه داشتن وسایل ممنوعه در دبی
- بی احترامی به خانواده سلطنتی دبی
- نوشیدن الکل در ملا عام در شهر دبی
- آتشبازی در دبی
- خوردن و آشامیدن در وسایل نقلیه عمومی دبی
- استفاده از فیلترشکن (VPN) در دبی
- ماشین کثیف در دبی
- شایعه سازی و شایعه پراکنی در دبی
قوانین دست چپ در دبی
هنگامی که در دبی هستید، مراقب دستان خود باشید! شما هرگز نباید از دست چپ خود برای غذا خوردن، احوالپرسی کردن، باز کردن درها و تحویل دادن چیزی به کسی در دبی استفاده کنید.
اما دلیل این قانون عجیب و غریب چیست؟ دلیل این قانون عجیب مربوط به باورهای مرتبط با طهارت و تمیز کردن در سرویس های بهداشتی با دست چپ است. در نتیجه توصیه میکنم برای احترام به فرهنگ مردم دبی، این قوانین را رعایت کنید.
قوانین رانندگی در دبی
قوانین دبی در زمینه رانندگی نیز بسیار سختگیرانه است. اگر قصد دارید در سفر خود به دبی ماشین اجاره کنید و بهراحتی در سطح شهر تردد کنید، باید مطمئن شوید به تمامی قوانین رانندگی در دبی تسلط دارید؛ در غیر این صورت توصیه میکنم از وسایل حملونقل عمومی و یا اجاره خودرو به صورت با راننده استفاده کنید.
یکی از قوانین سختگیرانه برای رانندگی در دبی مربوط به رانندگی در حالت مستی است که جزای بسیار سنگینی دارد.
انجام کارهای خصوصی در جامعه دبی
قوانین دبی موارد زیادی را شامل میشود که یکی از آنها انجام اعمال عاشقانه در ملاء عام است. این کارهای خصوصی شامل در آغوش گرفتن و بوسیدن است که در ملاء عام از نظر اجتماعی غیرقابل قبول تلقی میشود و اگر در حین این عمل دستگیر شوید، ممکن است به زندان بیفتید.
این مورد یکی از مهمترین قوانین دبی است و نباید آن را انجام دهید. همچنین باید از پخش موسیقی با صدای بلند و رقصیدن در جمع خودداری کنید؛ زیرا این موارد برای افراد محلی غیرقابل قبول است و عواقب خوبی ندارد.
قوانین پوشش در دبی
در دبی، از زنان انتظار میرود که در مکانهای عمومی، از جمله مراکز خرید، بازارها، سواحل، تئاترها، مساجد و غیره لباس پوشیده و مناسب بپوشند. این از قوانین دبی است، پس، با وجود اینکه دبی مرکز پوشاک مد روز و ترند است، شما مجاز به پوشیدن لباسهای کوتاه و تنگ نیستید! به غیر از این، پوشیدن لباسهای گشاد می تواند به شما کمک کند در آبوهوای گرم و خشک دبی به راحتی سر کنید.
بنابراین، هنگامی که چمدان سفر خود را میبندید، به اندازه کافی لباسهای گشاد و مناسب همراه داشته باشید؛ که دستها، پاها و سینه شما را بپوشاند تا توجه ناخواسته را به خود جلب نکنید و برای پوشیدن لباسهای نامناسب در اماکن عمومی جریمه نشوید و بتوانید سفر راحت و بدون دردسری داشته باشید.
بیاحترامی به بانوان در دبی
یکی دیگر از قوانین دبی که بسیار سفت و سخت اعمال میشود، نحوه برخورد با بانوان است. در جامعه دبی، زنان زیادی مشغول به کار هستند و برخورد با بانوان در سطح جامعه امری کاملاً عادی است. اما در زمان برخورد و صحبت با زنان در دبی باید حواستان به نوع برخورد و زبان بدنتان باشد. یکی از قوانین دبی، بیاحترامی و لمس بانوان است که میتواند برای فرد مجرم جزای زیادی داشته باشد.
هنگام حضور در دبی، باید خیلی مراقب زبان خود باشید، اللخصوص زمانی که در اماکن عمومی هستید یا با افراد محلی صحبت میکنید. مجازات فحش دادن بسیار سنگین است. سعی کنید در طول سفر خود، قوانین دبی را رعایت کرده و تمام عبارات عامیانه، کلمات ناسزا را برای خود نگه دارید. همچنین از هرگونه اظهار نظری که توهین به اسلام یا مسلمین تلقی شود خودداری کنید.
عکس گرفتن بدون اجازه در دبی
یکی دیگر از قوانین دبی که نباید آن را انجام دهید، عکس گرفتن بدون اجازه افراد است. دبی مکانی جذاب و دیدنی است و ممکن است شما را وسوسه کند که در حین گشتوگذار در شهر عکس بگیرید. با این حال، هنگام عکاسی از تصاویر دبی باید بسیار محتاط باشید؛ زیرا عکاسی در دبی محدودیتهای خاص خودش را دارد. به عنوان مثال عکس گرفتن از بانوان در دبی ممنوع است و همچنین هیچ فردی اجازه عکاسی از تاسیسات نظامی را ندارد.
قوانین حمل داروهای روزمره در دبی
امارات یک سیاست بسیار سختگیرانه برای موارد ضد مخدر دارد، به این معنا که یکی از مواردی که نباید به دبی ببرید داروهای تجویز شده و داروهای غیرقانونی است؛ حتی داروهای عصاب و مسکن ها هم مجاز نیستند!!
فرودگاههای دبی همیشه در حالت آمادهباش هستند و اگر قانون را زیر پا بگذارید و گرفتار شوید، تا چهار سال زندان خواهید داشت! بنابراین مطمئن شوید که پیش از ورود به دبی، آگاهی کاملی نسبت به داروهای ممنوعه در دبی دارید.
غذا خوردن در ماه رمضان در دبی
اگر در ماه مبارک رمضان به دبی سفر می کنید، باید بدانید که خوردن در ملاء عام، نوشیدن و سیگار کشیدن از روز تا غروب، زمانی که مسلمانان شهر روزه دارند، ممنوع است. ببینید، شما حتی نمیتوانید در ماشین خود میان وعده بخورید یا حتی در اماکن عمومی آدامس بجوید! با این حال، میتوانید در اتاق هتل یا رستورانهایی که محل غذا خوردن را برای مهمانان تدارک دیدهاند، غذا بخورید. کودکان و زنان باردار مجاز به غذا خوردن هستند، اما برای احتیاط، بهتر است از خوردن و نوشیدن پرهیز کنند.
به همراه داشتن وسایل ممنوعه در دبی
هنگام سفر به دبی باید به قوانین دبی توجه کرده و در هنگام جمع کردن چمدان خود محتاط باشید، زیرا همه اقلام در این کشور مجاز نیستند. مثلا، اگر میخواهید در طول سفر مطالعه کنید، از حمل کتابهایی که حاوی محتوای بزرگسالان هستند خودداری کنید. همچنین همراه داشتن برخی از داروها و مجلههای فشن زنانه ممنوع است.
بی احترامی به خانواده سلطنتی دبی
اگر برای اولین بار به دبی سفر میکنید، ممکن است نظری در مورد فرهنگ، خانواده سلطنتی، قوانین، سیاست، مردم و غیره داشته باشید. بله این طبیعی است اما نباید به طور علنی درباره آنها بحث کنید. افرادی که در دبی بهطور آشکار خانواده سلطنتی، سیاست، فرهنگ، قوانین و مذهب این شهر را در ملاء عام مسخره، مورد انتقاد یا توهین قرار دهند، به شدت جریمه میشوند.
نوشیدن الکل در ملا عام در شهر دبی
یکی از قوانین دبی در رابطه با مصرف مشروبات الکلی این است که شما حتماً باید بالای 21 سال باشید و افرادی زیر 21 سال مجاز به مصرف نوشیدنیهای الکلی نیستند. همچنین اگر بخواهید یک قوطی الکل را در ملاء عام نگه دارید و آن را در طول سفر خود تا ایستگاه بعدی بنوشید یا به راحتی با دوستان خود در اماکن عمومی از نوشیدن الکل لذت ببرید، دبی مکان مناسبی برای شما نیست. مست ماندن و خماری در ملاء عام و مشروب خواری در ملاء عام هر دو توسط قانون ممنوع است و تخلف از آن شما را به مجازات و زندان می کشاند. برای داشتن تعطیلاتی عالی، قوانین دبی را لحاظ کنید.
آتشبازی در دبی
طبق قوانین دبی، آتشبازی در دبی کاملاً ممنوع است. همچنین حمل مواد محترقه نیز میتواند عواقب بدی مانند زندان و مجازات مالی به همراه داشته باشد. این قانون یکی از قوانین دبی است که امنیت را در سطح شهر دبی تا حد زیادی افزایش داده است.
خوردن و آشامیدن در وسایل نقلیه عمومی دبی
خوردن و آشامیدن در انواع وسایل حملونقل عمومی و ایستگاهها، از مترو و اتوبوس گرفته تا گذرگاه عابر پیاده، کاملا ممنوع است. جریمه رعایت نکردن این قوانین در دبی حدود 100 درهم است.
استفاده از فیلترشکن (VPN) در دبی
استفاده از فیلترشکن طبق قوانین جرایم سایبری امارات متحده عربی، میتوانند باعث جریمههایی بین 500,000 تا 2 میلیون درهم شود. بنابراین اگر بخواهید به یک سایت محدود، دسترسی پیدا کنید، جریمه بسیار زیادی در انتظار شما است.
ماشین کثیف در دبی
فکر میکنید چون طوفانهای شن در دبی مکرر اتفاق میافتد، داشتن ماشین کثیف عیبی ندارد؟! باید بگویم سخت در اشتباهید!! خودروهای کثیف تصویر شهر و سلامت عمومی را مخدوش میکنند. طبق قانین دبی نیز برای چنین خودروهایی جریمه 3 هزار درهمی در نظر گرفته شده است.
شایعه سازی و شایعه پراکنی در دبی
شایعه پراکنی، به ویژه در شبکههای اجتماعی، می تواند منجر به سه سال زندان و جریمه نقدی تا سقف 1 میلیون درهم شود. امارات متحده عربی با هدف سرکوب کسانی که به نظم عمومی آسیب میزنند و صلح ملی را تهدید میکنند، قوانین بسیار سختگیرانهای در مورد انتشار اخبار جعلی در نظر گرفته است.
در آخر
یکی از دلایل امنیت و نظم در دبی، قوانین سختگیرانهای است که در این شهر وجود دارد. عدم رعایت قوانین دبی توسط مردم و گردشگرها میتواند مجازاتهای سنگینی برای آنها به همراه داشته باشد. اگر میخواهید در سفر خود به دبی خیالی راحت و آسوده داشته باشید، توصیه میکنم این مقاله را بادقت مطالعه کنید تا با تمامی قوانین دبی آشنا شوید.
آیا پوشیدن شلوارک در دبی مشکل دارد؟
خیر مشکلی ندارد، میتوانید در دبی وقتی بیرون از شهر هستید، از مراکز خرید دیدن میکنید و یا در رستورانها ناهار یا شام میخورید، شلوارک بپوشید. اما اول مطمئن شوید که اگر از یک مکان مذهبی، معنوی بازدید می کنید، لباسهایی بپوشید که برای آن مکان مناسب باشد.
آیا سفر به دبی به تنهایی امن است؟
بله، سفر مجردی به دبی و گشتوگذار در این شهر هیجانانگیز کاملاً ایمن است. قوانین و مقررات امیدوارکنندهای وجود دارد که تضمین میکند، سفری شگفتانگیز در دبی داشته باشید.
آیا رانندگی در حالت مستی در دبی جرم است؟
بله، رانندگی در حالت مستی در دبی جرم است و جریمههای سنگینی در پی دارد.
حداقل سن مجاز برای مصرف نوشیدنیهای الکلی در دبی چند سال است؟
حداقل سن مجاز برای مصرف نوشیدنیهای الکلی در دبی 21 سال است.
بردن داروهایی مثل استامینوفن به دبی ممنوعه؟
سلام. بله، حمل برخی از داروها از جمله استامینوفن به دبی ممنوع است و جریمههای سنگین در پی دارد.
تردد با ماشین کثیف تو دبی چقدر جریمه داره؟
سلام. جریمه تردد با ماشین کثیف در دبی 3 هزار درهم است.